• Webteksten
  Schrijven voor het web is een aparte tak van sport. Het is belangrijk te weten waar uw online bezoekers naar op zoek zijn en hierop in te spelen. Of u nu op zoekt bent naar nieuwe heldere teksten voor uw website, of wanneer u de bestaande webteksten wilt updaten.
 • Journalistieke teksten
  Interviews, sfeerverhalen, achtergrondverhalen, persberichten en informatieve artikelen.
  U kunt bij mij terecht voor uiteenlopende teksten voor in tijdschriften, nieuwsbrieven en overige online- en offline uitgaven.
 • Commerciële & wervende teksten
  Wilt u meer bekendheid voor uw producten en diensten genereren of meer klanten werven? Ik help graag met het naar buiten brengen van uw verhaal in de vorm van brochures, flyers en overige adverterende teksten.
 • Redigeren & Corrigeren
  Uiteraard is het ook mogelijk om mij in te zetten voor al uw redigeer- en corrigeerwerk.  Heeft u zelf geschreven teksten die u voor publicatie graag wilt laten redigeren of herschrijven? Geen probleem, de puntjes op de ‘i’ zijn net zo belangrijk als de rest van het verhaal!

 • Vertalen
  Neem voor meer informatie voor uw vertalingen (Nederlands-Engels en Engels-Nederlands) gerust contact met me op. Ik informeer u graag over de mogelijkheden.

 

Tarieven
Iedere opdracht is uniek. Ik verzorg graag voor u een op-maat-gemaakte offerte op basis van uw specifieke wensen. Een offerte verplicht u uiteraard tot niets.